avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Rog urgent un raspuns, am termen in dosar maine
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Rog urgent un raspuns, am termen in dosar maine

buna ziua va rog sa-mi spuneti daca pot dupa noul cod sa cer un nou termen pentru lipsa de aparare ?(avocata care mi-a promis ca ma reprezinta m-a anuntat ieri ca miine nu se mai prezinta in instanta. astept raspuns urgent. multumesc.


[Mesaj editat – Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Vineri, 15 Ianuarie 2016
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: vioricaiulia , utilizator 13:12, 22 Ianuarie 2016
Cereti termen si motivati cererea.
Explicati instantei motivele pentru care nu aveti aparare si solicitati un nou termen.
multumesc. credeti ca pot fi crezut pe vorbe, pentru ca avocata s-a prevalat de faptul ca nu a incheiat cu mine nici un contract (in conditiile in care din practica curenta eu stiu ca se incheie chiar si inainte de primul termen). nu pot dovedii decit faptul ca mi-a redactat intimpinarea catre partea adversa nu si faptul ca s-a angajat verbal din luna a 10. 2015 fata de mine


[Mesaj editat – Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Vineri, 15 Ianuarie 2016
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Puteti cere un termen ptr.lipsa aparare conf.art.222(1)NCPC"Amanrea judecatii pentru lipsa de aparare poate fi dispusa la cererea partii interesate , numai in mod exceptional, pentru motive temeinice si care nu sunt imputabile partii sau reprezentantului ei."Formularea se apropie de cazul fortuit,ca atare prezentati-va instanta , ar fi bine daca aveti scris de la avocata ca nu va mai reprezinta.
rugati o pe doamna avocat sa redacteze o cerere in care sa arate ca nu va mai poate reprezenta sa i puna data si sa fie semnata.

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecatã pe cale separatã ssosso ssosso buna seara se mai pot cere cheltuieli de judecata dupa o sentinta definitiva dc am fost obligat sa platesc doar unuia dintre parati si acuma dupa 4 luni de la ... (vezi toată discuția)
Pv cu nume greºit ºi fãrã ºtampilã ciprian111 ciprian111 am primit in urma nunui scandal o amenda de la postul de politie din comuna pentru ca am sunat la 112 sa anunt scandalu motivul amenzi este apel la 112 fara un ... (vezi toată discuția)
Mai pot beneficia de pensie de urmas? anazisu anazisu buna ziua. ma numesc ana zisu , am 75 de ani si sunt pensionar c.a.p. in anul 2003 sotul meu care era pensionar de stat a decedat. eu aveam pensia mai mica ... (vezi toată discuția)