avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Rog urgent un raspuns, am termen in dosar maine
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Rog urgent un raspuns, am termen in dosar maine

buna ziua va rog sa-mi spuneti daca pot dupa noul cod sa cer un nou termen pentru lipsa de aparare ?(avocata care mi-a promis ca ma reprezinta m-a anuntat ieri ca miine nu se mai prezinta in instanta. astept raspuns urgent. multumesc.

[Mesaj editat – Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Vineri, 15 Ianuarie 2016
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: vioricaiulia , utilizator 13:12, 22 Ianuarie 2016
catre doamna Gabriela Pintea : nu stiu despre ce este vorba . mesajul este pentru mine ? eu nu am scris cu majuscule (cred !)
catre toti cei care mi-au raspuns si catre toti ceicare-si rup din timp pentru a-ti da un sfat : MULTUMESC, MULTUMESC, MULTUMESC. SA STITI CA MINA INTINSA ATUNCI CIND AI NEVOIE, MAI ALES INTR-UN DOMENIU CU TERMENE SI ,,DECADERI'' ESTE O ADEVARATA BINEFACERE SI SIMTI CA SI IN TARA ASTA CUIVA I-I PASA DE TINE. MULTUMESC. POATE SITE-UL AR TREBUI PROMOVAT MAI MULT IN INTERESUL CELOR MULTI SI NEINFORMATI. DRUM DREPT SI LUMINA TUTUROR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecatã pe cale separatã ssosso ssosso buna seara se mai pot cere cheltuieli de judecata dupa o sentinta definitiva dc am fost obligat sa platesc doar unuia dintre parati si acuma dupa 4 luni de la ... (vezi toată discuția)
Mai pot beneficia de pensie de urmas? anazisu anazisu buna ziua. ma numesc ana zisu , am 75 de ani si sunt pensionar c.a.p. in anul 2003 sotul meu care era pensionar de stat a decedat. eu aveam pensia mai mica ... (vezi toată discuția)
Pv cu nume greºit ºi fãrã ºtampilã ciprian111 ciprian111 am primit in urma nunui scandal o amenda de la postul de politie din comuna pentru ca am sunat la 112 sa anunt scandalu motivul amenzi este apel la 112 fara un ... (vezi toată discuția)