avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... delegatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

delegatie

Pot refuza plecarea intr-o delegatie in care urmeaza sa lucrez 5 zile cate 18 ore/zi?
Ultima modificare: Vineri, 15 Ianuarie 2016
AnaTudorAna, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:36, 16 Ianuarie 2016
Nu sunt lamurit: pot sa refuz intrucat se lucreaza 18 ore/zi, 5 zile la rand? Nu rezist fizic in aceste conditii. Si, in niciun caz nu se face pauza 24 ore dupa 12 ore lucrate!
Este foarte dificil sa afirmam exact ca, puteti refuza delegarea, atat timp cat legislatia muncii nu prevede motivele de refuz , ca si in cazul funcționarilor publici.

De exemplu, puteti invoca faptul ca, s-ar pericilita starea sanatatii daca timpul de munca acolo unde sunteti delegat este cel mentionat de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz delegare Mariutzzza Mariutzzza Se poate refuza o delegare în interes de serviciu daca pana in ziua delegarii nu am primit biletele de avion si actele necesare delegarii?Este acesta un motiv ... (vezi toată discuția)
Delegare unui salariat care beneficiaza de stimulent de insertie Adina Todor Adina Todor Buna! Poate fi delegata la un alt punct de lucru al societatii, in alt judet, o persoana care beneficiaza de stimulent de insertie? Daca refuza delegarea, este ... (vezi toată discuția)
Refuz delegare viorel 33 viorel 33 Bună ziua. Am fost delegat în interes de serviciu pentru o perioadă de patru săptămâni. Deși CCM spune altceva conducerea ne impune să mergem cele ... (vezi toată discuția)