avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Taxa de inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Taxa de inmatriculare

Buna ziua. Am nevoie de un raspuns urgent la aceasta problema. Am cumparat in 2015 o masina din Germania. Masina a fost fabricata in 12/2002. In acte, masina este Euro 4, gruen 4. Am circulat cu numere rosii de Romania, timp de 3 luni, si acum doresc sa o inscriu pe Romania. La inspectia R.A.R mi s-a spus ca se vor consulta daca masina este Euro 3 sau este Euro 4, si voi primii un raspuns cat de curand. In caz ca cei de la R.A.R imi vor inregistra masina ca Euro 3, taxa de inmatriculare este foarte scumpa. In acest caz, as dorii sa stiu daca masina a fost radiata din Germania (daca eu am circulat cu numere rosii de Romania). Taxa de inmatriculare este valabila in continuare in Germania chiar daca a avut numere rosii pe Romania ? Eu as dorii in cazul asta ca masina sa o duc in Germania si sa o inscriu inapoi pe Germania, pentru ca pe Germania este 100% Euro 4. Va multumesc frumos si astept urgent un raspuns de la dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Impozit auto tudu_dora tudu_dora buna ziua.am o problema f mare.acum 5 ani am adus in Romania masina pe care o detineam in Italia dupa ce acolo am radiat o.aici am incercat sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii beat_bitu@yahoo.com beat_bitu@yahoo.com 1.daca am avut numere provizorii timp de trei luni.. facind R.A.R-ul am constatat ca taxa de inscriere este f. mare asa ca am renuntat . si avind numere de ... (vezi toată discuția)
Pot obtine numere rosii? daniel_gl_84 daniel_gl_84 Buna ziua, intrebarea mea este referitoare la numerele provizorii , si anume: pot obtine inca un set sau poate mai multe (cat timp tine procesul)de numere ... (vezi toată discuția)