avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Formula cerere de stramutare a unui dosar dupa ce in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Formula cerere de stramutare a unui dosar dupa ce in cauza a fost respinsa o cerere de recuzare formulata de catre judecator

Buna dimineata
Speta este urmatoarea: Intr-un litigiu de munca aflat in apel , judecatorul caruia i-a fost repartizata cauza spre solutionare a formulat o cerere de recuzare a sa in judecarea acesteia. Cererea de recuzare a fost respinsa . Parata (in speta angajatorul) poate formula o cerere de stramutare a cauzei la alta instanta? Exista vreo interdicitie, in acest sens?
Cel mai recent răspuns: cristina69 , utilizator 16:12, 17 Ianuarie 2016
Am inteles. Avand in vedere ca dosarul se afla pe rolul Curtii de apel (fiind in apel) o sa adresez cererea de stramutare la Inalta Curte de Casatie si justitie. Va multumesc mult ptr. toate informtiile acordate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot solicita un termen de judecata intr-un litigiu pana la solutionarea cererii de stramutare? cristina69 cristina69 Buna ziua, As vrea sa stiu daca intr-un litigiu de munca aflat in apel al carui termen de judecata este fixat ptr. maine si a carui stramutare am solicita-o ... (vezi toată discuția)
Decizie irevocabila - cerere stramutare proces la iccj asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-o problema : -in cazul unei sentinte irevocabile a unui Tribunal din tara , partea nemultumita a cerut ... (vezi toată discuția)
Cerere de stramutare- lamuriri 22elena 22elena Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu cererea de stramutare: unde se depune, unde se solutioneaza, ce motive pot fi invocate si ce mai considerati ... (vezi toată discuția)