avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Radiere PFA traducator
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Radiere PFA traducator

Buna ziua,

Din noiembrie 2013 am avut deschis un PFA de traducator autorizat de Ministerul Justitiei. Pe data de 15 ianuarie 2016 am mers si l-am radiat la Fisc, am depus 070 bifat inchidere activitate, 200 pe anul 2015 si 220 cu venit 0 pe 2016 urmand a mi se elibera decizia de impunere pe 2015 pentru venitul net realizat. Intrebarea mea este daca trebuie sa depun la registratura registrele, cel de incasari si plati si de inventar plus toate declaratii depuse pana in prezent si dovada platii tuturor transelor?? Acestea raman la ei sau le iau dupa ce le verifica??? Nu stiu exact ce trebuie facut pentru ca dna de ghiseu a zis ca raman la mine, altcineva tot de la finante ca trebuie predate pana pe data de 25. Va rog lamuriti-ma!! Cat despre autorizatia de traducator aceasta o pot pastra in caz de doresc candva sa imi redeschid activitatea, sau e musai sa o trimit inapoi la Minister pentru ca si aici am auzit diferite variante.

Astept cu interes un raspuns! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 15:35, 19 Ianuarie 2016
Toate doc contabile le pastrati in eventualitatea unui control. ( 10 ani de la radiere)
Anaful nu are drept de control. Doar directia Antifrauda. ( care "sta" tot in sediul anaf ca nu are altul).
autorizatia de traducator este a dvs, nu a PFA ului. Nu se pierde. Puteti redeschide pfa ul cand doriti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pfa alisaelena alisaelena Buna seara, Am deschis un PFA cu obiect de activitate frizerie. Dupa obtinerea CUI-ului la ONRC trebuie sa ma duc in 15 zile la ANAF cu 220 si 600. Trebuie ... (vezi toată discuția)
P.f.a. infiintare - traducator rabina rabina Buna ziua, Mă interesează care sunt paşii şi costul pentru a deveni P.F.A. ca traducător. Mulţumesc. (vezi toată discuția)
Plata contributii pfa radiat ContSters455989 ContSters455989 Buna ziua mult stimata comunitate si avocati, am o problema : - Am inchis (radiat) PFA-ul meu in 22 februarie 2016 - Am fost la ANAF S1 in martie 2016 ... (vezi toată discuția)