avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa -teren concesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa -teren concesiune

Va salut! Vreau sa cumpar o casa care are terenul concesionat de la primarie .Proprietarul spune ca mai sunt 4 ani de concesiune si dupa aceea terenul intra in proprietate.(s-a platit concesiune 25 ani).As vrea sa va intreb daca pot intampina oarece probleme ca viitor proprietar ,adica o data cu incheierea contractului de vanzare -cumparare se transmite automat si concesiunea catre noul proprietar sau ce se intampla mai exact..Sper doar sa nu iau vreo teapa...Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:30, 17 Ianuarie 2016
Terenul va intra in proprietate numai dupa expirarea termenului de concesiune,oricum, va sfatuiesc sa cititi si contractul de concesiune ptr.a nu lua vreo"teapa".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa pe teren concesionat? ramiha ramiha Buna ziua, Vreau sa achizitionez un apartament aflat intr-un bloc nou. Blocul este construit pe un teren concesionat de la primarie pe 49 ani. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Concesiune - riscuri bogdanfinante bogdanfinante am o rugaminte , stie cineva avizat ce riscuri sint la cumpararea unei concesiuni pt un teren? multumesc anticipat:O (vezi toată discuția)
Contractul de concesiune munteanu mihaela munteanu mihaela buna ziua. am o mica nelamurire. in situatia in care concesionez un teren proprietate privata a statutului(primariei),am posibilitatea de a cumpara terenul ... (vezi toată discuția)