avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... arbore genealogic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

arbore genealogic

Cum pot intocmi un arbore genealogic, de vreo 4 generatii in urma? adica unde trebuie sa ma adresez pentru a afla descendentii unei persoane decedate cu vreo 80 de ani in urma? primarii? biserici?
Cel mai recent răspuns: Angela Tatu , Consilier juridic 17:33, 29 Iulie 2009
Incercati si la arhivele statului.
Ati putea scotoci inclusiv printre hartiile din pod, nici nu stiti ce,,comori " puteti gasi intr-un pod al unei case batrane...poate ca si antecesorii dvs. au cautat, au strans unele date ...apoi, prin arhive, intr-adevar, prin regisrte, si chiar si prin scriptele de la biserica. ;)B-)
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iulie 2009
ContSters47264, utilizator
Acest lucru il puteti afla numai de la Arhivele Nationale. Trebuie sa depuneti o cerere prin care solicitati accesul si in care de asemeni trebuie sa aratati motivul pentru care doriti acest acces. Inainte de a face acest pas dumneavoastra trebuie sa aveti culese cat mai multe informatii cu privire la persoana pentru care solicitati intocmirea arborelui genealogic. In momentul in care vi se va aproba cererea vi se va elibera un permis cu valabilitate 2 ( doi) ani. Nu stiu cum o sa reusiti dumneavoastra, tinand cont ca doriti sa incepeti un pic invers: porniti de la o persoana decedata cu 80 de ani in urma. Este o munca titanica, care poate dura chiar si cativa ani.
Adresa Arhivele Nationale ale Romaniei: B-dul Regina Elisabeta nr 49, Bucuresti, sector 5.

Va doresc mult succes.

Angela

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arborele genealogic. Silviu79 Silviu79 Arborele genealogic poate fi un subiect al acestui form, pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa-si gaseasca mai usor rudele care au trait cu ceva timp ... (vezi toată discuția)
Copie simpla din arhiva arhivelor nationale dariad dariad Va rog o lamurire. Mai multi urmasi ai veteranilor de razboi doresc sa obtina, din anumite motive, o copie [b]simpla [/b]dupa intregul tabel cu locuitorii ... (vezi toată discuția)