avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sediu social expirat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sediu social expirat

Sediul social la PFA -ului meu a expirat, proprietarii sediului care e un apartament de bloc in care , dealtfel, eu si locuiesc, nu mai doresc prelungirea contractului de comodat, eu sunt acum nevoit sa caut alta solutie. Este legal sa apelez la una din firmele care ofera ca serviciu gazduire de sedii sociale pentru firme, PFA-uri?
Daca da, unde gasesc o astfel de firma?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: numauita , utilizator 19:51, 25 Ianuarie 2016
Va multumesc ca nu imi raspundeti, se pare ca legea nu permite gazduirea sediului social al unui PFA la firme de avocati . ma duc sa ma impusc
Daca am sediul social expirat, pot sa suspend activitatea PFA-ului pana gasesc o solutie?

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social pfa pfa_it_bucuresti pfa_it_bucuresti Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea problema: Locuiesc in Bucuresti in chirie de 7 ani, timp in care am schimbat 4 locuinte. De fiecare data am avut un ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract sediu de firma pgbb22 pgbb22 Buna ziua, Am un apartament in care am avut chiriasi care au plecat acum un an. Acestia au inca o firma cu sediul la adresa unde locuiesc. Anul acesta au ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezolva problema sediului social la infiintarea pfa-ului? Caramelia Caramelia Buna ziua! As dori sa depun actele pentru infiintare Pfa (instructor sportiv/arbitru, cu activitate desfasurata in spatiul pus la dispozitie de catre client), ... (vezi toată discuția)