Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Referitor CASS

Va rog sa-mi spuneti de ce este normal ca cei fara venituri sa plateasca CAS-ul, daca nu au venituri, nu se incadreaza nicaieri, nu au beneficiat de asistenta medicala, traiesc din mila altora de pe o zi pe alta...Din pacate, inca mai exista si acesti oameni! In acest caz, cum se procedeaza? In speranta unui raspuns, va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:47, 20 Ianuarie 2016
1. Se pare ca se va renunta la aceasta prevedere.

2. Cititi pe:

www.avocatnet.ro/content/art...

www.avocatnet.ro/content/art...

www.avocatnet.ro/content/tag...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platire asigurare de sanatate Srb Srb Imi poate spune cineva daca s-a adoptat legea cum ca si cei care au venit 0 pe luna sunt obligati sa plateasca CAS din ce am inteles ? (vezi toată discuția)
Referitor la pfata cass AdrianaGabriela AdrianaGabriela Este normal sa plateasca CASS-ul cei fara venituri??? Cei care nu au profesat de 8 ani si nu se incadreaza la acele articole, ce trebuie sa faca? Eu am inteles ... (vezi toată discuția)
Reprezentare in instanta hagiugheorg1_BZ hagiugheorg1_BZ daca nu imi permit un avocat mai exista avocat din oficiu? ma pot prezenta singur in instanta? multumesc! (vezi toată discuția)