avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA suspendat si apoi inchis
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA suspendat si apoi inchis

Buna ziua,

Am avut un PFA la norma suspendat pana in 31 ianuarie 2015.In 15 ianuarie 2016 l-am inchis fara sa reiau activitatea dupa suspendare. Intrebarea mea este daca pentru perioada 1-14 ianuarie va fi nevoie sa platesc impozit si cas.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 15:37, 21 Ianuarie 2016
Actul de radiere de la Registrul comertului trebuie depus in copie la Administratia fiscala.Daca nu ati desfasurat activitate,vi se solicita o declaratie in acest sens si nu veti platii impozit si cas pe anul 2016.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa in timpul cic danielamm danielamm Buna ziua, Ma aflu in concediu de crestere a copilului pana la 1 an, incepand cu luna octombrie 2015. Anterior nasterii am fost angajata si pe baza ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe cladiri legea 227/2015 Pintili V. Raluca Pintili V. Raluca Buna ziua Sunt din Buzau si doresc sa ma ajutati cu o problema fiscala daca se poate referitor la legea mentionata mai sus, la sfarsitul anului 2017 mai ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa Adrialexandra Adrialexandra Bună ziua,am o întrebare. Care sunt pașii de urmat pt a închide un pfa? Ce fac cu stocul de marfa? Trebuie sa merg cu casa de marcat undeva?mul (vezi toată discuția)