Buna ziua! De cateva zile mi se aude telefonul cu ecou. Am introdus cartela in alt telefon si observ ca se aude la fel. Am un prieten peste care a intrat politia acum ceva timp ..e posibil din cauza lui sa imi fie si mie ascultat telefonul. Nu vreau sa pic la mijloc pentru nimic.
Ascultarea telefonului si inregistrarea convorbirilor telefonice nu se confunda cu stocarea unor date deoarece atunci nu se intercepteaza convorbirea ci doar numerele la care se apeleaza sau sunt apelate.
Sunt doua aspecte total diferite.
SRI poate efectua interceptari ale convorbirilor telefonice si fara mandat in anumite conditii.
In legatura cu interceptarea convorbirilor telefonice datorita prietenului e posibil sa exista mandat dar ca sa existe mandat ar trebui sa aiba ceva care sa le dea dreptul la interceptari si un judecator sa fi stabilit asa...
Fata de informatiile oferite de catre ceilalti utilizatori, trebuie sa stiti ca un telefon ascultat se aude perfect, tocmai in ideea ca cel ascultat sa nu aiba suspiciuni. Daca detineti un telefon de tip Bar, la anumite marci, sunt posibile de identificat anumite simptome de ascultare.
Prin stocare m-a referit la faptul ca datele digitale (=convorbirea telefonica in format audio) sunt salvate (inregistrate pe un suport). Nu m-am referit la stocarea doar a numerelor de telefon apelate.