MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat	    

ContSters79526 
	    	Utilizator

ContSters79526 
	    	Utilizator	    

themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

marinica71 
	    	Utilizator

marinica71 
	    	Utilizator	    

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat	    

da eram nascut, sa dat repartitie si atat.plata facandu se dupa decesul mamei in rate
 Alexandru-Mugur Ionescu	                   

Tatal meu are un apartament, pe care l-a dobandit prin cumparare de la stat in anul 1998. In apartament el a locuit din anul 1974. Mama mea chiar si dupa ce a ... (vezi toată discuția)
	                    Alexandru-Mugur Ionescu	                   

Tatal meu are un apartament, pe care l-a dobandit prin cumparare de la stat in anul 1998. In apartament el a locuit din anul 1974. Mama mea chiar si dupa ce a ... (vezi toată discuția)

vitan_diana	                   

In anul 1983 părinții mei au primit din partea statului o locuință (apartament într-un bloc a cărei construcție a fost finalizată în 1982) pentru care ... (vezi toată discuția)
	                    vitan_diana	                   

In anul 1983 părinții mei au primit din partea statului o locuință (apartament într-un bloc a cărei construcție a fost finalizată în 1982) pentru care ... (vezi toată discuția)

dana vitalia	                   

revin cu subiectul nu am fost destul de explicita:tatal meu este decedat, mama este recasatorita legitim  cu o persoana care din casatoria anterioara ere un ... (vezi toată discuția)
	                    dana vitalia	                   

revin cu subiectul nu am fost destul de explicita:tatal meu este decedat, mama este recasatorita legitim  cu o persoana care din casatoria anterioara ere un ... (vezi toată discuția)