Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

soringhi 
	    	Utilizator

soringhi 
	    	Utilizator	    

soringhi, utilizator
 soringhi, utilizator 	
			~ final discuție ~
 gelubalici	                   

am fost condamnat la 10 luni inchisoare  cu executare pentru tentativa de trecere a frontierei .Daca am dreptul sa fiu detinut politic (vezi toată discuția)
	                    gelubalici	                   

am fost condamnat la 10 luni inchisoare  cu executare pentru tentativa de trecere a frontierei .Daca am dreptul sa fiu detinut politic (vezi toată discuția)

TNA	                   

Buna ziua , in data de 19.06.2015 am fost oprit de politia rutiera si am fost supus testului cu fiola din care a rezultat o alcoolemie de 0.68 .
Cat imi o ... (vezi toată discuția)
	                    TNA	                   

Buna ziua , in data de 19.06.2015 am fost oprit de politia rutiera si am fost supus testului cu fiola din care a rezultat o alcoolemie de 0.68 .
Cat imi o ... (vezi toată discuția)

N.C.S	                   

Buna seara  . As avea o rugaminte . Cum as putea sa aflu daca mai am interdictie pentru gemania pentru trecere frauduloasa a frontierei . Asta se intimpla in ... (vezi toată discuția)
	                    N.C.S	                   

Buna seara  . As avea o rugaminte . Cum as putea sa aflu daca mai am interdictie pentru gemania pentru trecere frauduloasa a frontierei . Asta se intimpla in ... (vezi toată discuția)