avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plafon maxim declaratia 600 notar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plafon maxim declaratia 600 notar

Buna ziua
Un notar - se incadreaza la suma maxima la cotizatie pensie BS.
Cum se calculeaza?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: lylyan , utilizator 17:49, 22 Ianuarie 2016
Notarii publici membri ai Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România, sunt, potrivit legii, asigurați obligatoriu la sistemul propriu de pensii și alte drepturi de asigurări sociale.
Va rog sa cititi la adresa urmatoare in special de la art. 77 si urmatoarele:
[ link extern ]
Multumesc, stiam aceasta, d-na notar contribuie si la Camera dar doreste sa isi faca si la Buget. Asa doreste dansa. Pana in 2015 platea o suma minima la un venit brut de 850 lei. As fi vrut sa stiu daca poate sa opteze tot pentru aceasta suma sau i se face calcul la venitul din 2015 si se incadreaza la maxim? Si care e acel maxim

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa platesc la casa de pensii daca nu realizez venituri salariale? DragosIcleanu DragosIcleanu Sarut mana/Buna ziua. Sotia nu realizeaza venituri salariale. Realizeaza venituri din inchirierea unui spatiu.Va rog respectuos sa-mi raspundeti la urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a fi asigurat in sistemul public de pensii rdpfa rdpfa Studiind noul formular de declaratie 600 inteleg ca se ia dreptul de a se asigura in sistemul public de pensii urmatoarei categorii de persoane (caz concret): ... (vezi toată discuția)
Asigurare pensie persoana fara venit marcel123 marcel123 O persoana poate plati pentru pensie daca nu lucreaza ? (vezi toată discuția)