avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie decizie incetare pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie decizie incetare pensie de invaliditate

Buna ziua,

Am rugaminea daca ma puteti ajuta cu un raspuns.
O cunostinta, beneficiar pensie de invaliditate (in urma a doua operatii pe coloana) a primit de la casa de pensii notificarea de se prezenta la INEMRCM-in caz contrar nu va mai beneficia de pensie. Doua saptamani a fost internat, a facut analizele si tratamentul dat iar decizia primita vineri este ca INEMRCM constata ca persoana este apta de munca (desi a mai consultat alti doctori care i-au recomandat a treia operatie la coloana din cauza tasarii si mai mari a vertebrelor...-neoficial i s-a mentionat ca exista risc de paralizie). In decizie scrie ca poate depune contestatie in 30 de zile la Comisia Superioara a INEMRCM . Desi m-am interest, nu gasesc ce documente sunt necesare de aceea va intreb daca exista un format de contestatie si mai important unde anume(Comisia Superioara am vazut ca are aceeasi locatie cu INEMRCM) se depune aceasta contestatie si daca se poate depune de catre un imputernicit.

Va multumesc anticipat!

O seara cat mai buna!
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Ianuarie 2016
ella_v, utilizator

Alte discuții în legătură

Contestatie impotriva deciziei luate de inemrcm adicoman adicoman BUNA SEARA . MAMA MEA E PENSIONATA PE CAZ DE BOALA DE 13 ANI CU DIAGNOSTICUL SINDROM DEPRESIV PE FOND DISTONIC SI IN URMA EVALUARII DE INSTITUTUL INEMRCM I ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate anulata de i.n.e.m.r.c.m Ravenom Ravenom Buna ziua, Mama mea, in varsta de 55 de ani, suferinda de boli cardiace si pensionata pe caz de boala gradul II, a fost convocata (in urma unei reclamatii) ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate, abuzuri, trafic de influenta, etc alexandru34 alexandru34 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu sfaturi si pareri in legatura cu urmatoarea speta: In anul 1988 mama mea a suferit un accident de circulatie in urma caruia ... (vezi toată discuția)