Buna ziua,
As vrea sa stiu daca intr-un litigiu de munca aflat in apel al carui termen de judecata este fixat ptr. maine si a carui stramutare am solicita-o printr-o cerere de stramutare inregistrata la I.C.C.J (care are termen de judecata ptr. 23.02. a.c.) poate fi suspendata pana la solutionarea cererii de stramutare formulata sau poate instanta de apel sa dea un termen de amanare mai lung? Am cerut suspendarea cauzei pe rol (pana la solutionarea cererii de stramutare si la ICCJ dar aceasta a fost respinsa. Cum trebuie sa procedez maine?
Motive de banuiala legitima a impartialitatii unuia dintre judecatori in judecarea dosarului intrucat acesta este fiul unui fost angajat al paratei si implicit fost coleg de munca cu reclamantul....
Intr-adevar, cererea de stramutare are sanse minime,trebuie sa dovediti banuiala legitima la care se refera art.140((2) NCPC, pe de alta parte, amanarea judecarii cauzei se pote cere numai in conditiile preazute de art. 220-222 NCPC,din cele relatate, nu va incadrati in aceste conditii.
Cerere de recuzare a sa a formulat judecatorul in cauza, dar a fost respinsa ...desi in alte dosare in care alti angajati ai aceleiasi parate au fost parte in dosar si a fost formulata cerere de recuzare de catre acelasi judecator , acesta a fost admisa (aspecte aratate in cererea de stramutare)