avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare pasaport canadian expirat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare pasaport canadian expirat

Sunt casatorit iar sotia are si cetatenie canadiana pe langa cea romaneasca dar locuim impreuna in Romania.Copii de asemenea au cetatenie canadiana.Ne-am hotarat sa plecam in Canada dar pasapoartele lor sunt expirate iar eu nu sunt cetatean canadian.Ce pasi trebuie sa urmam pentru a ne rezolva aceasta problema.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:40, 25 Ianuarie 2016
Pe langa pasapoarte pentru ei, e nevoie si de viza pentru dvs. Mai mult nu avem ce sa va spunem pe forum.

Interesati-va la Ambasada Canadei:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere al copilului nascut in strainatate TCristina TCristina Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea: Suntem o familie de 4 persoane, mama (eu), tatal si unul din copii nascuti in Romania,cetateni romani. Al doilea ... (vezi toată discuția)
Casatorie in canada intre un cetatean canadian si un roman rekaagota rekaagota Buna ziua! Sunt plecata in Canada cu visa turistica, unde asi dori sa ma casatoresc cu un cetatean canadian. Cum se procedeza? De ce acte am nevoie? Ma voi ... (vezi toată discuția)
Nastere in ro cu un cetatean canadian cristinace cristinace Am rezidenta permanenta in Canada, si sunt insarcinata cu sotul meu, canadian. Mi-ar placea sa vin sa nasc in Romania pt a fi aproape de familie. Ce cetatenie ... (vezi toată discuția)