avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Infiintare firma, credit
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Infiintare firma, credit

buna ziiua as vrea sa-mi deschid o firma si vreau sa stiu daca pot lua imprumut pe firma pentru a incepe o afacere?
Cel mai recent răspuns: redu , utilizator 17:51, 3 Martie 2016
Conditiile impuse de banci este sa aveti minim 2 ani de la infiintare, firma sa aiba activitate, sa aveti PROFIT, cifra de afaceri, rulaje pe firma, balanta contabila sa fie ok !

o alta varianta ar fi sa luati credit pe persoana fizica si sa il folositi pentru a CREDITA FIRMA, cei din contabilitate va pot spune CUM SE POATE CREDITA FIRMA DE ADMINISTRATOR .
Ultima modificare: Joi, 3 Martie 2016
redu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Offshore delaware sau cipru? mihaela vasilescu mihaela vasilescu buna ziua, Un sfat va rog,am un srl care inchiriaza echipamente de constructii(cifra afaceri 20.000eur/luna) si vreau sa-mi fac un offshore pt a factura ... (vezi toată discuția)
E nevoie de angajarea unui contabil? emilia73 emilia73 Societate comerciala fara activitate, fara angajati.Doar cu actele de consituire pana acum.Trebuie sa depuna acum, in aprilie declaratia 100 si declaratia ... (vezi toată discuția)
Cifra de afaceri tudorache_elvis2000 tudorache_elvis2000 cum se calculeaaza cifra de afaceri?care este formula?de ex daca am un bilant unde ma uit ca sa vad cifra de afaceri?cum trebuie calculata dupa bilant ... (vezi toată discuția)