avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ASIGURARE CREDIT BANCAR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ASIGURARE CREDIT BANCAR

am 2 credite la banca,amandoua aveau asigurare.la un credit mam trezit ca de 2 luni nu mai platesc asigurare.intrebari:
1.poate intrerupe banca asigurarea?
2.firma la care lucrez este in insolventa,daca se inchide firma si nu o sa mai am venit o sa conteze asigurarile

nu mai scrieti cu majuscule
Ultima modificare: Marți, 26 Ianuarie 2016
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Neplata la timp a facturii telefoniei mobile banualex banualex Va deranjez cu o intrebare, eu am un contract cu o firma de telef mobila de 1 an si 10 luni, contract incheiat pe 2 ani. Am 2 telefoane la aceasta retea, din ... (vezi toată discuția)
Bancassurance mi-a deschis cont fara stirea mea, pentru firma ... elena cailean elena cailean Bancassurance mi-a deschis cont fara stirea mea, pentru firma al carei administrator unic sunt, eu avand cont doar la BT. A m un credit luat acum 5 ani, unde ... (vezi toată discuția)
Executare silita alina260 alina260 Buna seara! Acuma 7 ani am facut o banca pe care nu am achitat decat vreo cateva rate. Acu 2 luni am fost cautata de cei de la firma de recuperare. As dori ce ... (vezi toată discuția)