avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bancassurance mi-a deschis cont fara stirea mea, ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bancassurance mi-a deschis cont fara stirea mea, pentru firma ...

Bancassurance mi-a deschis cont fara stirea mea, pentru firma al carei administrator unic sunt, eu avand cont doar la BT. A m un credit luat acum 5 ani, unde mai am de achitat ratele pana in iunie 2026. NU am avut nici o intarziere nici la rate nici la dobanzi in toti acesti ani, Lucrez de multi ani prin conturi la BT, dar luna trecuta m-am trezit cu un nou cont- nu cel al BT, ci Bancassurance, pe unde mi se trag niste bani, altii se intorc, altii nu. Am contacta banca sa vad de ce mi s-a deschis acest cont fara sa stiu, au zis sa trec pe la BT sa inchid contul asta nou. DE CE, si cat de legala este aceasta manevra a aceste BANCASSURANCE daca eu nu am incheiat nici un contract cu ei- am inteles ca se ocupa cu asigurari---- dar eu am asigurarea facuta odata cu creditul initial la BT, deci nu vad de ce s-au interpus ei.--- NU am nici un fel de intarziere sau penalitatea la creditul in derulare, si in 9 luni il termin. Cum sa procedez , va rog. NU vreau acest cont nou, nu il inteleg si nu cred ca trebuie sa inchid ochii la aceasta actiune. Rog un raspuns daca ati mai avut cazuri. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Urgent va rog :cont poprit cu credit ipotecar in derulare monkeyy monkeyy Am un un credit ipotecar in derulare si ANAF mi-a pus poprire pe contul in care achit rata bancara. Momentan nu mai pot plati rata pentru ca banii se duc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in urma unei executări silite am primit răspuns ... AaLlEeXxX AaLlEeXxX Buna ziua , in urma unei executări silite am primit răspuns de la executor că nu îmi poate debloca conturile după achitarea sumei scrisă pe poprire la ... (vezi toată discuția)
Inchidere cont poprit in ro din afara tarii Mihai_D2 Mihai_D2 Datorie la banca,n-am mai putut plati ratele, dosarul a ajuns in final la un recuperator.Am plecat in strainatate sa pot sa-mi platesc datoriile,cand am ... (vezi toată discuția)