Bancassurance mi-a deschis cont fara stirea mea, pentru firma al carei administrator unic sunt, eu avand cont doar la BT. A m un credit luat acum 5 ani, unde mai am de achitat ratele pana in iunie 2026. NU am avut nici o intarziere nici la rate nici la dobanzi in toti acesti ani, Lucrez de multi ani prin conturi la BT, dar luna trecuta m-am trezit cu un nou cont- nu cel al BT, ci Bancassurance, pe unde mi se trag niste bani, altii se intorc, altii nu. Am contacta banca sa vad de ce mi s-a deschis acest cont fara sa stiu, au zis sa trec pe la BT sa inchid contul asta nou. DE CE, si cat de legala este aceasta manevra a aceste BANCASSURANCE daca eu nu am incheiat nici un contract cu ei- am inteles ca se ocupa cu asigurari---- dar eu am asigurarea facuta odata cu creditul initial la BT, deci nu vad de ce s-au interpus ei.--- NU am nici un fel de intarziere sau penalitatea la creditul in derulare, si in 9 luni il termin. Cum sa procedez , va rog. NU vreau acest cont nou, nu il inteleg si nu cred ca trebuie sa inchid ochii la aceasta actiune. Rog un raspuns daca ati mai avut cazuri. Multumesc.