avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bancassurance mi-a deschis cont fara stirea mea, ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bancassurance mi-a deschis cont fara stirea mea, pentru firma ...

Bancassurance mi-a deschis cont fara stirea mea, pentru firma al carei administrator unic sunt, eu avand cont doar la BT. A m un credit luat acum 5 ani, unde mai am de achitat ratele pana in iunie 2026. NU am avut nici o intarziere nici la rate nici la dobanzi in toti acesti ani, Lucrez de multi ani prin conturi la BT, dar luna trecuta m-am trezit cu un nou cont- nu cel al BT, ci Bancassurance, pe unde mi se trag niste bani, altii se intorc, altii nu. Am contacta banca sa vad de ce mi s-a deschis acest cont fara sa stiu, au zis sa trec pe la BT sa inchid contul asta nou. DE CE, si cat de legala este aceasta manevra a aceste BANCASSURANCE daca eu nu am incheiat nici un contract cu ei- am inteles ca se ocupa cu asigurari---- dar eu am asigurarea facuta odata cu creditul initial la BT, deci nu vad de ce s-au interpus ei.--- NU am nici un fel de intarziere sau penalitatea la creditul in derulare, si in 9 luni il termin. Cum sa procedez , va rog. NU vreau acest cont nou, nu il inteleg si nu cred ca trebuie sa inchid ochii la aceasta actiune. Rog un raspuns daca ati mai avut cazuri. Multumesc.
Dacă nu știați de cont, nu îmi e clar ce bani vi se trag din el?
De la bancă obțineți răspunsuri, mergeți și întrebați să vi se explice. Mie nu îmi e clară situația.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar srl AlexCTA1 AlexCTA1 Salut, Am si eu o problema. Acum mai bine de un an am primit un microgrant de la UE pentru dezvoltare, pe care l-am primit la banca transilvania. Cand m-a ... (vezi toată discuția)
Poprire totala pensie olysat olysat Buna.Pe scurt,mama are doua credite mici,unul la btifn si altul la unicredit ifn.Dintr o neglijenta la creditul bt ifn a intarziat trei luni(dupa doi ani de ... (vezi toată discuția)
Bani luați de banca de pe cardul de salariu gabriel34 gabriel34 Bună seara. Am un card de cumpărături și un card de salariu la Banca Transilvania. Am tot amânat plata la cardul de cumpărături, iar luna trecută m-au ... (vezi toată discuția)