avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... nepunerea in executare sentinta judecatoreasca de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

nepunerea in executare sentinta judecatoreasca de catre BEJ

Buna ziua.
Am o sentinta judecatoreasca prin care sunt reincadrat in functia de contabil la o asociatie de locatari cu plata drepturilor salariale din 2001 si pana in prezent! Dar Biroul executor judecatoresc nu pune in aplicare sentinta, sentinta definitiva din 2019!!!
Ce se poate face legal in acesta situatie?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:15, 27 Ianuarie 2016
Cred ca, s-a strecurat o greseala in postarea dvs., cum aveti in 2016 sentinta definitiva din 2019?De principiu,puteti face contestatie la executare si in cazul in care executorul judecatoresc refuza sa execute o executare silita sau sa indeplineasca un act de executare silita in conditiile legii.[Art.712(1)NCPC].
Multumesc! Anul era 2009!
Presupun ca, nu vrea sa o puna in executare silita deoarece, s-a prescris dreptul de a cere executarea silita, care este de 3 ani de cand hotararea a ramas definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

ridicarea popriri pe conturi zllatan zllatan Buna seara ,as dori va rog sa ma lamureasca cineva intr-o problema : executorul judecatoresc la cererea mea in calitate de creditor in baza unei HJ definitive ... (vezi toată discuția)
Executare, recuperare partiala onorariu executor neluvld neluvld daca am fost executat pentru o anumita suma si am observat tirziu ca onorariul executorului judecatoresc a depasit cu mult maximul prevazut de 188 / 2000 , eu ... (vezi toată discuția)
Aadmiterea contestatiei de istanta la suspendarea executarii de un executor judecatoresc geostyle geostyle Buna seara ,va rog sa ma ajute cineva in urmatoarea problema juridica:detin un titlul executoriu definitiv, am mers la un exc.jud sa-l puna in aplicare ,acest ... (vezi toată discuția)