avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum se procedeaza in cazul ordonantei - NUP?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum se procedeaza in cazul ordonantei - NUP?

Pe scurt am primit in posta o ordonanta de neinceperea urmaririi penale.

Normal ar fi in baza hotararii sa primesc permisul dar am inteles de la un amic ca pentru restituirea permisului trebuie data acea proba de 15 intrebari, este adevarat?


Cum se procedeaza corect?
Cel mai recent răspuns: Ionatan , utilizator 21:53, 3 August 2009
Daca vi s-a dat neinceperea urmaririi penale si nu ati fost sanctionat nici contraventional de ce sa vi se retina permisul?B-)
Deci se merge direct la "militie" si se ridica permisul? fara examene si alte balarii sa inteleg?

In ordonanta scrie ca se dispune neinceperea urmaririi penale intru cat nu sunt dovezi care sa probeze cele spuse de politisti.

Ce e de facut daca din cauza la un politist am stat pe "tusa" 9 luni?atat timp cat nu sunt dovezi si vi s a comunicat acest lucru de catre organele abilitate, mergeti la Politie si ridicati va permisul
Ionatan a scris:

Deci se merge direct la "militie" si se ridica permisul? fara examene si alte balarii sa inteleg?

In ordonanta scrie ca se dispune neinceperea urmaririi penale intru cat nu sunt dovezi care sa probeze cele spuse de politisti.

Ce e de facut daca din cauza la un politist am stat pe "tusa" 9 luni?


Eu zic sa mergeti sa va ridicati documentul care va permite sa circulati la volanul masinii si dupa aceea sa va ganditi daca faceti vreo plangere in instanta cu daunele pentru privarea de dreptul de a conduce aceasta perioada ...
Ce parere aveti?!B-)


nu e deschis la ghiseu ca altfel acolo as fi fost dupa 9 luni de meres pe jos nu mi s-ar parea nimic exagerat
B-)

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat florianca florianca Sotul meu a avut un accident in mai 2010 cu vatamare corporala. Partea vatamata nu a depus plangere nici pana in ziua de azi. Cum isi poate recupera ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru favorizarea infractorului ! adonis33 adonis33 Am cumparat fara sa stiu un vehicul gajat. Vanzatorului i-am facut plangere penala pentru inselaciune. In urma acestei plangeri procurorul a dat ... (vezi toată discuția)
Un politist poate respinge hotararea unui procuror? madylumy madylumy buna ziua, am si eu nevoie de un sfat: fratele meu are intocmit un dosar penal, intocmit de politie conf.art.85 alin.2, de la politie dosarul a plecat la ... (vezi toată discuția)