avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere Penala Pentru Favorizarea Infractorului !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere Penala Pentru Favorizarea Infractorului !

Am cumparat fara sa stiu un vehicul gajat.

Vanzatorului i-am facut plangere penala pentru inselaciune.
In urma acestei plangeri procurorul a dat neinceperea urmarii penale ca urmare a unui referat facut de serviciul de investigare a fraudelor al carui comisar a spus ca respectivul bun in urma verificarilor in bazele de date nu este gajat.

Acum am dovada ca bunul este gajat si este inscris in arhiva de garantii reale mobiliare...in aceasta situatie pot face plangere penala comisarului de la investigarea fraudelor (care a facut referatul de neinceperea urmariri penale) pentru favorizarea infractorului ?
Cel mai recent răspuns: Mihai Strimbeanu , Alte profesii 00:21, 31 Ianuarie 2013
pe baza noi probe, puteți depune și împotriva polițistului anexând o copie a dovezii și a solicita și redeschiderea dosarului penal împotriva vânzătorului (dacă cumva NU au trecut 20 de zile de la primirea Comunicării procurorului, puteți contesta acea rezoluție de NUP, anexând proba).
Au trecut mai mult de 20 de zile de la comunicarea procurorului....Pot redeschide dosarul chiar daca au trecut 3 luni ?
solicitaţi în scris redeschiderea dosarului pt. susţinerea vechii probe şi întărirea ei prin completare de noi probe şi depunând anexat în copie NOUA dovadă ce-o deţineţi (2 Cereri cu nr.de înregistrare şi opriţi una).
MULTUMESC.
In primul rând trebuie sa cereti sa studiati dosarul si sa vedeți ce conține referattul de neinceperea urmaririi penale si apoi sa vedeți in baza căror documente polițistului a facut referattul.
Daca considerati ca polițistului a dispus NUP fara a exista documente care sa întărească referattul de NUP ,formulati plangere penala impotriva polițistului pentru favorizarea infractorului iar daca exista documente care au dus la NUP vedeți cine le-a înaintat politiei si formulati plangere impotriva celor care au înaintat documentele din care rezulta ca mașina nu este înscrise in arhiva de garantii reale mobilitate.
Va dau un mesaj privat cu numarul meu de telefon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere dan_bcdro dan_bcdro acu 2 luni unii mi-au spart geamurile la masina si au lovit-o cu pietre si pari.De atunci dosarul acesta sta la postul de politie.Agentul responsabil cu ... (vezi toată discuția)
Polițistul de caz și procurorul ignoră o hotărâre judecătorească. poate fi considerat acest fapt infracțiune sau nu este sancționat de legea penală? barandaniel barandaniel buna ziua daca politistul \"judiciar\" emite ordonanta de politist prin care anuleaza dispozitiile judecatorului care claseaza ordonanta de neincepere a UP si ... (vezi toată discuția)
Indatoririle unui procuror romeotgv romeotgv Este obligat ca un procuror care instrumenteaza un dosar de furt calificat sa audieze partile implicate in dosar sau doar sa ia act de propunerea organului de ... (vezi toată discuția)