avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări mihainae21
                      Utilizator

mihainae21
                      Utilizator                    

nina_ar	                   

Buna ziua!
    As dori sa stiu si eu care este procedura si ce acte sunt necesare in cazul in care s-a pierdut brief-ul ... (vezi toată discuția)
	                    nina_ar	                   

Buna ziua!
    As dori sa stiu si eu care este procedura si ce acte sunt necesare in cazul in care s-a pierdut brief-ul ... (vezi toată discuția)

stylya	                   

Va salut cu mult respect,sunt nou pe acest site si apelez la voi cu speranta ca cineva ma va putea ajuta/sfatui in privinta problemei mele.
     Am ... (vezi toată discuția)
	                    stylya	                   

Va salut cu mult respect,sunt nou pe acest site si apelez la voi cu speranta ca cineva ma va putea ajuta/sfatui in privinta problemei mele.
     Am ... (vezi toată discuția)

adi_oros	                   

buna ziua,mi-am cumparat o masina din olanda si la ei certificatele sun numerotatate astfel del 1 a,del 1b si del 2 si mie imi lipseste partea cu del 1,am ... (vezi toată discuția)
	                    adi_oros	                   

buna ziua,mi-am cumparat o masina din olanda si la ei certificatele sun numerotatate astfel del 1 a,del 1b si del 2 si mie imi lipseste partea cu del 1,am ... (vezi toată discuția)