avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Administrator PFI
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Administrator PFI

Buna ziua.As dori sa va intreb daca as putea presta activitatea de administrator de imobile inregistrat ca PFI la ANAF si care ar fi cotele totale de contributie la stat avand in vedere ca sunt angajat in sistemul bugetar.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mytro , utilizator 23:25, 31 Ianuarie 2016
SRL, plateste doar 3% pentru impozit si 5 % pe dividende cand vrea sa scoata banii de pe firma sa fie bani personali .
Ultima modificare: Duminică, 31 Ianuarie 2016
Mytro, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegerea dintre pfi/pfa/srl la prestări-servicii - job angajare mihaistef mihaistef Bună ziua. Am găsit un job, la care angajatorul îmi impune condiție de angajare ca eu să dețin un PFA/PFI/SRL și să facem un contract de prestări de ... (vezi toată discuția)
Să înregistrez Întreprinderea individuală sau microîntreprindere stepanadrian stepanadrian Am o întreprindere individuală și plătesc impozite în sistem real. Nu prea înregistrez cheltuieli pe firmă. Am citit o mulțime de opinii legat de cât ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa isi insuseasca asociatii bani din contul societatii gaif gaif Am dreptul sa scot din contul socitatii (srl) bani in calitate de administrator , si sa ii dau unui asociat, care pretinde ca este dreptul lui. fac ... (vezi toată discuția)