avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident usor, victima pleaca refuzand transportul la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident usor, victima pleaca refuzand transportul la spital

Buna ziua,

In aceasta dimineata, efetuand o manevra de mers inapoi in parcare am lovit usor o persoana, in zona gambei. Aceasta nu parea sa aiba nimic, mai mult a inceput sa faca scandal si sa loveasca masina cu picioarele. Am rugat-o sa se linisteasca, am intrebat-o daca a patit ceva si i-am propus sa o transport la spital. A refuzat, s facut poza la masina, m-a amenintat ca daca pierde sarcina (sustine ca are 8 sapt) o sa am probleme si a plecat.
Trebuie sa declar accidentul undeva? Multumesc
Va multumesc de informatii. Am fost atunci la politie, am dat o declaratie si au zis ca o sa ma contacteze daca victima vine sa ma reclame.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident în parcare Eumircea Eumircea Bună ziua. Sunt autorul unui accident soldat cu o victima. În timp ce efectuam manevra de mers înapoi pt a parca, din spate a apărut o doamna pe care am ... (vezi toată discuția)
Victima pe trecere de pietoni horatiu_b horatiu_b Buna ziua! In urma cu 3 zile am avut un accidentin urma caruia am lovit o fata cu un copil in brate. Sa va relatez cum s-a intamplat: ma apropiam de o trecere ... (vezi toată discuția)
"accident" usor, cu victima. DLsa DLsa In urma cu 10 zile am fost implicat intr-un incident rutier. Ma aflam in parcare asteptand sa se urce pasagerii, printre care si o fata. Respectiva nu stiu ... (vezi toată discuția)