avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Tabel semnaturi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Tabel semnaturi

Doresc sa strang niste semnaturi pt. a obtine acceptul sau nu, al celor care ar trebui sa plateasca cheltuielile comune vis-a-vis de consumul de energie termica. In scara, gradul de deconectare de la Colterm este de 70%. Cheltuielile cu Et. au fost repartizate in totalitate doar la cei 6 care nu au centrala si ceilalti 14 nu au platit nimic la partea de cheltuieli comune. Pe ce baza legala a calculat domnul administrator astfel ? Nu mi se pare corect. Daca obtin 50%+1 pe un tabel ca vor sa contribuie la plata comuna, atunci ar trebui sa faca aceste calcule corect. Sunt valabile semnaturile chiriasilor sau numai a proprietarilor ?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 08:40, 29 Ianuarie 2016
Cei care au centrala termica trebuie sa suporte partile comune.
Procentul este intre 20 - 40 %.
Dispozitiile in vigoare prevad obligatia proprietarilor de a achita lunar obligatiile de intretinere-inclusiv parti comune
Pe ce baza legala a calculat domnul administrator astfel ?

In temeiul disp HG nr 1588/2007 art 12 A al c si d aveti dreptul sa formulati contestatie impotriva valorii impuse in lista de intretinere,in termen de 10 zile de la afisarea acesteia
Presedintele de asociatie are obligatia sa raspunda la contestatie in termen de 7 zile
Asociatia de proprietari trebuie sa obtina semnatura proprietarilor apartamentelor
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2016
ynocentta, utilizator
Semnaturile trebuie sa fie ale proprietarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asoc de proprietari - judecata ? Ovidiu-O Ovidiu-O Desi am introdus in cutiile postale din scara blocului, extras din legi, precum toata lumea trebuie sa-si plateasca cheltuielile comune, vis-a-vis de consumul ... (vezi toată discuția)
Plata racordului aferenta instalatiei de incalzire 01dorina 01dorina Buna ziua, In blocul in care locuiesc sint 6 apartamente care au centrala proprie instalata, iar restul de 10 ap au ramas bransate la Colterm.La subsolul ... (vezi toată discuția)
Ordin 91/2007 anrsc petschovschi petschovschi Am o intrebare: este in continuare in vigoare acest ordin ? Acesta prevede: [i]ART. 251 Deconectarea unui consumator de energie termicã dintr-un ... (vezi toată discuția)