avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cotizanti la Case de Pensii si Asigurari Sociale in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cotizanti la Case de Pensii si Asigurari Sociale in strainatate

Buna ziua,cum as putea sa aflu daca compania pt care a lucrat fiul meu a platit cotizatia pt pensie in Cipru ?puteti sa mi dati o adresa unde sa trm e mail sau sa sun ?Cum pot sa aflu? pe statul de plata figureaza cotizatia lunar dar cunosc persoane care s -au trezit dupa ani de zile ca nu aveau platita cotizatia catre Casa de Asigurari si Pensii,ma refer in strainatate.Multumesc !!O zi buna !
Cel mai recent răspuns: perianumarieta , utilizator 21:11, 29 Ianuarie 2016
Angajatii straini in Cipru se pot adresa pentru informatii ce privesc angajarea lor, Birourilor Regionale de Munca, Birourilor Regionale de Relatii de Munca si Unitatilor pentru cetateni straini ale Politiei din toate orasele, Departamentul Arhivei Populatiei si Imigrari in Nicosia si Comisarului Administratie.

Datele de contact ale Departamentelor districtuale pentru Relații de Muncă din R. Cipru.
[ link extern ]
multumesc!
nu stiu daca el poate sa adreseze intrebarea la Departamentul Arhivei Populatiei si Imigrari din Nicosia pt ca nu a pus piciorul in Cipru,toate sau aproape toate companiile de shiping sunt inregistrate in Cipru ,angajatii se imbarca in porturile din Franta,Germania,vreau sa zic ca el nu are rezidenta in Cipru .O sa trm un e mail la Ambasada Romana poate ii dau adresa de la echivalentul Casei Nationale Romane de Asigurari Sociale si Pensii in Cipru.Va multumesc inca o data pt raspuns.
Puteti contacta Departamentul de Asigurare Socială, tel. +357 22 401 600 sau Serviciile de Asigurare Socială, tel. +357 22 401 772/685.
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de somaj perianumarieta perianumarieta buna seara,fiul meu a avut un contract de munca incepand cu 17 martie 2015 pana pe 2 ianuarie 2016 cu o companie maritima din Cipru,i s-a latit contributia la ... (vezi toată discuția)
Dreptul la pensie georgana georgana Buna seara, As avea rugamintea sa ma indrumati si pe mine daca ati mai avut cazuri asemanatoare Din anul 1994-2001 am lucrat pe teritoriul Ciprului mai exact ... (vezi toată discuția)
Legislatie somaj cipru si luxemburg piticaalina piticaalina buna ziua,in perioada iulie 2011-ianuarie 2012 si martie 2012 -ianuarie 2013 am lucrat pe vas de croaziera cu contract pe luxemburg si ulterior pe cipru,as ... (vezi toată discuția)