avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Adaugarea unui cod CAEN secundar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Adaugarea unui cod CAEN secundar

Buna ziua.
Va rog sa ma lamuriti:
Am o firma de transport la care as dori sa adaug un cod Caen secundar de curatenie fatade. Este posibil?
daca da, cum sa procedez.
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:48, 29 Ianuarie 2016
Buna ziua,
Da, se poate daca este vb despre SRL.
Daca acel cod caen este in actul constitutiv atunci doar il autorizati.
Daca nu este trecut atunci il introduceti si-l autorizati.
Actele consta intr-o hotarare AGA sau decizie asociat unic care sa fie inregistrata la Registrul Comertului.
Mergand acolo gasiti un formular cu toti pasii de urmat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare cod caen la actul constitutiv al unui srl manuelle manuelle Buna ziua. Pentru adaugarea unui Cod CAEN ca activitate secundara a unui SRL ce documente trebuie sa redactez si sa le depun la Registrul Comertului? Stiu ... (vezi toată discuția)
Schimbare actionar srl, recodificare caen si modificare coduri figarro figarro Buna ziua, ma gasesc in urmatoarea situatie: fratele meu are o firma SRL, tata are drept de semnatura (cred ca fratele meu este si administratorul). Eu doresc ... (vezi toată discuția)
Modificare obiect de activitate marianna marianna pentru modificarea obiectului de activitate secundar, (adaugire) , trebuie prezentat la registrul comertului si statutul modificat, sau este indeajuns ... (vezi toată discuția)