avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM nou in timpul concediului fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM nou in timpul concediului fara plata

Buna seara,
Se poate incheia un CIM (perioada nedeterminata, mediu privat) in timpul concediului fara plata (fiind functionar public cu statut special), urmand ca apoi sa se aleaga varianta cea mai convenabila?

Multumiri.
Cel mai recent răspuns: GaryMoore , utilizator 19:58, 30 Ianuarie 2016
Asa cum se prevede la art.96 alin.1 teza a II-a din Legea nr.161/2003, funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public cu statut special, potrivit fişei postului.
Va multumesc mult pentru raspunsul argumentat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot avea 2 joburi? ccoman2121 ccoman2121 Buna ziua. Vreau sa intreb daca sunt functionar public pot lucra cu 4 ore in mediu privat. Mentionez ca firma privata nu are nici o legatura cu activitatea ... (vezi toată discuția)
Administrator si asociat srl , angajare functionar public la finante publice mihaelasidonia mihaelasidonia Buna seara, Sunt administrator si asociat (50%) al unui SRL. Ma pot angaja ca functionar public de executie ? multumesc, (vezi toată discuția)
Incompatibilitate funcționar public Radia45 Radia45 Un funcționar public care lucrează pe administrativ în instituția publică poate lucra cu CIM la un ONG in cadrul unui proiect finanțat din fonduri ... (vezi toată discuția)