~ final discuție ~
 laurentiu_bebe	                   

cum redobandesc permis anulat 2015 pentru consumul de alcool
[b] (vezi toată discuția)
	                    laurentiu_bebe	                   

cum redobandesc permis anulat 2015 pentru consumul de alcool
[b] (vezi toată discuția)

piturca1981	                   

Am permisul de conducere anulat ptr consum de bauturi alcoolice din 2005. Am primit pedeapsa de 6 luni cu suspendare. Intrebarea mea este daca mai pot recurge ... (vezi toată discuția)
	                    piturca1981	                   

Am permisul de conducere anulat ptr consum de bauturi alcoolice din 2005. Am primit pedeapsa de 6 luni cu suspendare. Intrebarea mea este daca mai pot recurge ... (vezi toată discuția)

alex2150	                   

buna ziua, as vrea sa stiu si eu cand as putea sa dau de permis din nou , mi-a fost anulat de judecatorie pe 20 aprilie se face un an de cand s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)
	                    alex2150	                   

buna ziua, as vrea sa stiu si eu cand as putea sa dau de permis din nou , mi-a fost anulat de judecatorie pe 20 aprilie se face un an de cand s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)