avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... lntrerupere abonament telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

lntrerupere abonament telefonie

am facut 2 abonamente la orange pe 2 ani dar sint nevoita sa plec in strainatate la munca pt 1 an,am sanse sa intrerup contractul? va multumesc

Alte discuții în legătură

Abonament orange CATALINDMT CATALINDMT Buna ziua, In iulie 2014 am prelungit prin telefon cu 2 ani , modificand de la 7 euro la 11 euro, un abonament la Orange. In acest moment nu-l mai doresc , nu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie Emy1974 Emy1974 Buna ziua, am Un abonament de telefonie cu Orange pe care l am prelungit anul trecut ptr doi ani.Mi s a oferit oportunitatea de a lucra in strainatate( ... (vezi toată discuția)
Prelungire tacita orange romania dilemamare dilemamare Aveti grija la abonamentele Orange cu contract pe 2 ani! Inainte cu 3 luni de a expira contractul am fost contactat pentru o \"oferta\" cum fac toti ... (vezi toată discuția)