avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Prelungire Tacita Orange Romania
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Prelungire Tacita Orange Romania

Aveti grija la abonamentele Orange cu contract pe 2 ani!
Inainte cu 3 luni de a expira contractul am fost contactat pentru o "oferta" cum fac toti operatorii de telefonie mobila. Oferta consta intr-o reducere a abonamentului actual de la Orange ME 30 la Orange ME 25, care trebuia sa imi ofere mai mult net decat abonamentul 30 la un pret mai scazut.
Evident, cum s-a mai intamplat cu N oameni nu mi s-a specificat nicaieri in apel ca perioada contractuala va expira si ca asta este o oferta pt prelungire abonament, ci pur si simplu o reducere pt ca le bag in buzunar aproximativ 700 lei lunar (am mai multe abonamente la ei)
De asemenea nu mi s-a mentionat ca voi pierde si roamingul.
Pe langa toata mizeria asta, cand am consultat factura am realizat ca defapt nu mi s-a facut nici o oferta, doar mi-au scazut tacit abonamentul de la ME 30 la ME 25 fara Roaming, iar in aplicatia de CLIENT imi afiseaza ca abonamentul ME 25 (adica cel "nou" oferit telefonic) expira pe data de 25.10.2018, cum expira original contractul.
Avand in vedere ca acest contract a expirat conform aplicatiei lor pe data de 25, in data de 26 m-am portat cu acest abonament catre alta retea, unde am primit o oferta serioasa.
A 2a zi am fost contactat de un reprezentant orange care ma anunta ca nu am incheiat perioada contractuala (ceea ce este contrar a ce imi apare in aplicatie) si ca prin urmare dupa portare voi fi nevoit sa achit taxa de reziliere (totalul abonamentului pt urmatorii 2 ani de zile). Numarul s-a portat intre timp catre cealalta retea, prilej cu care a disparut complet din lor, noroc ca am facut printscreen-uri.
Am trimis catre orange cerere pt rezolvare, iar daca aceasta situatie nu se va clarifica voi fi nevoit sa apelez la ANPC, pt ca nu este legal ceea ce faceti. Mi-am incheiat perioada contractuala CONFORM aplicatiei Lor!
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 17:00, 4 Noiembrie 2018
Faceti reclamatie la ANCP, respectiv cerere in instanta, daca nu se rezolva amiabil litigiul.
Ultima modificare: Duminică, 4 Noiembrie 2018
Ionita Cristina Avocat, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot rezilia un abonament orange ? C.Razvan1992 C.Razvan1992 Buna ziua, Am si eu o mica problema. Vreau sa va spun ca sunt abonat Orange de peste 10 ani de zile iar in ultimul an, fiind plecat din Romania, am convenit ... (vezi toată discuția)
Contract servicii orange IustinaRaluca IustinaRaluca In data de 28 04 2016 am incheiat un contract cu Orange prin mijloace de comunicare la distanta si in urma acestuia mi s-a prelungit perioada contractuala cu ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila DobrinoiuAndreea DobrinoiuAndreea Tatal meu a avut un abonament la o retea de telefonie mobila pe o perioada de 2 ani, prin care a achizitionat si un telefon, contractul avand termen pana in ... (vezi toată discuția)