avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Rambursare bani
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Rambursare bani

Buna ziua,
Am mare nevoie de ajutor in solutionarea a doua probleme.
1. In cazul in care sunt operator vanzare bilete si am vandut unei persoane bilete pt spectacolul din seara aceasta, dar cu 15 min inainte de inceperea spectacolului cumparatorul solicita anularea biletelor si rambursarea banilor aferenti.... eu sunt conditionata de lege sa fac acest lucru ?
2. In cazul filmelor care au fost clasificate N15 ( nerecomandat sub 15 ani )de catre CNC exista o lege care sa ti interzica sa vinzi ( tu ca si operator )/ sa cumperi ( ca si parinte al copilului mai mic de 15 ani) in cazul in care ai informat ( in cauza operatorul ) sau ai fost informat ( parintele ) ?
Astept sa fiu lamurita.

Alte discuții în legătură

Imi raspunde si mie cineva? organizare spectacol gabitza1980 gabitza1980 Buna seara.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: eu si sotul meu suntem solisti de muzica populara.Vrem sa organizam un spectacol pe 20 iulie in satul sotului ... (vezi toată discuția)
Clarificări în privind activitatea și competența unui ong Adrianerosca Adrianerosca Bună ziua, Împreună cu 2 prieteni, dorim să înființăm o asociație, prin intermediul căreia să producem și să susținem producția de spectacole ... (vezi toată discuția)
Computer cu fisere audio/video fara licenta arakys arakys In cazul in care avem in computerul personal de acasa fisiere audio/video/executabile fara licenta, se incalca vreo Lege ? Deci nu vindem, nu imprumutam, nu ... (vezi toată discuția)