avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie din Israel
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie din Israel

Buna ziua,
Va rog, Romania are conventie cu Israelul in ceea ce priveste acordarea pensiilor aferente perioadei lucrate in Israel?
Mentionez ca am lucrat timp de 5 ani si 7 luni, angajata de o firma din Romania care nu mai exista, in colaborare cu cea israeliana, cre exista. Singura dovada fiind pasaportul unde se vad perioadele in care am lucrat, avand viza de munca B1.
Va multumesc anticipat!
Cu stima,Mirela
Cel mai recent răspuns: barbu2 , utilizator 20:08, 13 Ianuarie 2022
asta nu este raspuns....omul are o intrebare clara.De citit putea citi si singur documentul;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie internationala alisatex alisatex Buna seara, De curand am auzit ca persoanele care au lucrat in Israel beneficiaza de pensie in Romania (pt perioada lucrata - mai precis 7 ani 2002-2009). Ma ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru munca prestata in israel isty1981 isty1981 Buna ziua, in perioada 1999-2004 am lucrat in Israel cu acte in regula, am platit si taxele si impozitele catre stat. Am inteles, ca, conform Legii 150 din ... (vezi toată discuția)
Cum se depune cererea pentru vechime cumulata din israel? eagle_free eagle_free Buna ziua. O matusa de-a mea a depus dosarul sau de pensie la casa de pensii cu actele ei de vechime, dar i-a fost respins pentru ca nu a avut vechime ... (vezi toată discuția)