avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Obligativitate depunere d 205
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Obligativitate depunere d 205

Buna ziua.Va rog sa ma lamuriti in legatura cu declaratia 205,daca se depune si anul acesta ,pentru impozitele retinute beneficiarilor de venituri din salarii,asimilate salariilor etc,pentru anul 2015,atata timp cat acestea au fost raportate prin decl.unica 112. Anul trecut s-a tot spus ca ar fi ultimul an in care impozitul se raporteaza separat si ca aceste informatii vor fi raportate doar in declaratia unica.Depunem formularul 205 si anul acesta pana la 29 februarie 2016?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alis07 , utilizator 16:53, 1 Februarie 2016
Da, se depune.
VA MULTUMESC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmire d 205 pentru asociatie de proprietari predata la jumatatea anului Crina70 Crina70 Buna ziua! Pana in iunie 2015 am fost administratorul unei asociatii de proprietari, care ulterior a fost predata si, as vrea sa stiu cum se completeaza ... (vezi toată discuția)
Declaratia 205 s.c.serv ad loc s.r.l. s.c.serv ad loc s.r.l. In anul 2015 asociatiile de proprietari nu vor mai depune declaratia 205, informatiile din acest formular cu privire la impozitul pe salarii vor fi mentionate ... (vezi toată discuția)
Completare si depunere d205 cateldestept cateldestept D205 se depune pentru veniturile din salarii din anul 2016? (vezi toată discuția)