avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... zgomot produs de o instalatie la un imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

zgomot produs de o instalatie la un imobil

vizavi de imobilul meu s-a renovat o casa,care a fost transformata in restaurant.s-au montat o serie de utilaje pe acoperis,in partea din spate,probabil cu rolul de aerisire la bucatarie.problema mare este zgomotul pe care il fac,adica este o turbina care face galagie toata ziua,de nesuportat,mai ales pentru cei care avem dormitoarele pe partea respectiva a casei.ce e de facut??cui ne adresam,ca ceva nu e in regula..ma gandesc cu groaza cum va fi la vara,cand,vrand,nevrand,va trebui sa mai lasam si geamurile deschise in timpul zilei.nu mi se pare in regula sa fim deranjati de acestia,mai ales ca e o zona cu circulatie restransa si cu casele destul de apropiate.
Cel mai recent răspuns: khl_lorica , utilizator 00:30, 18 Februarie 2016
Initial incercati sa contactati administratorul/proprietarul imobilului pentru indepartare impediment
Daca nu se poate solutiona amiabil,sesizati oficial garda de mediu care detine baza tehnica necesara pragului fonic si care poate dispune masuri concrete pentru respectarea normelor in domeniu
Am aceeasi problema. M-am mutat de curand in apartamentul parintilor iar la parterul blocului s-a deschis o patiserie cu o hota industriala in spatele blocului, chiar sub balconul nostru. Nu cunosc care vecin a semnat pentru aprobare, deoarece n-am locuit acolo. Probabil proprietarul nu va dori sa deschida mai tarziu si sa inchida mai devreme deoarece asta ar insemna pierdere ptr.ei. Zgomotul incepe de la 6.30 pana la 22. Se aude un zumzet ca un roi de albine nu cred ca depaseste pragul fonic, poate cu geamurile deschise la vara...dar nu mai este linistea care era. La celalalt capat este un restaurant de unde se revarsa mirosul de ulei ars si meniul zilei cand incerc sa aerisesc. Ce solutii exista?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perturbarea linistii . de ani de zile ma confrunt ... cristina_huszarr cristina_huszarr PERTURBAREA LINISTII DIN JURUL BLOCULUI. De ani de zile ma confrunt cu o problema la care nu gasesc solutia. Locuiesc intr-un cartier de blocuri , zona este ... (vezi toată discuția)
Linistea publica Khandra Khandra Buna, Am o scurta intrebare cu privire la mult discutatul si foarte controversatul subiect al linistii publice. Am citit legea si am observat ca ea face ... (vezi toată discuția)
Galagie Amonika Amonika In fata blocului unde m-am mutat de curand este un magazin MegaImage. Incarcarea de marfa se face pe partea \"dinspre mine\". Astfel, incepand cu 7 dimineata, ... (vezi toată discuția)