avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Stadiu cercetare Dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Stadiu cercetare Dosar penal

Puteti sa-mi spuneti daca si in ce situatie, un dosar penal trimis la procuratura, se poate reintoarce la politie? Exista asa ceva? Multumesc!
Dosar intocmit de politia locala. Politistul care l-a intocmit, a spus ca l-a trimis la procuror. Acum m-a chemat din nou, spunandu-mi este vorba despre acelasi dosar.
V-am intrebat ceva clar, de ce a plecat dosarul la parchet? pentru numar unic, sa se efectueze in continuare urmarirea penala in personam, cu propunere solutie de clasare/renuntare la urmarire penala ? sunt multe situatii asa cum vi s-a spus, daca nu stiti concret, nu va putem ajuta.
Ca idee, procurorul conduce şi controlează in mod nemijlocit activitatea de urmărire penală a poliţiei judiciare si poate solicita dosarul oricand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Audienta la procurorul de caz sionescu2202 sionescu2202 Sunt suspectat pentru infractiunea de incredintare a conducerii unui autovehicul de catre o persoana care nu are permis de conducere. Momentan e faza de ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru distrugere Iulianandrei Iulianandrei Buna seara, am si eu nevoie de un sfat... cumnatul meu mi a spart telefonul intentionat... aruncandu-l pe jos... telefonul s a afacut tandari... de aici apare ... (vezi toată discuția)
Este legal ca politistul judiciar sa emita ordonanta de incepere ... edanes_ro edanes_ro Este legal ca politistul judiciar sa emita Ordonanta de incepere a urmaririi penale, in conditiile in care procurorul dispune, actele de dispozitie sunt ... (vezi toată discuția)