avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbarea specialitatii in primele 6 luni de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbarea specialitatii in primele 6 luni de rezidentiat

Eu am urmatoarea problema: as dori sa-mi schimb specialitatea de la medicina interna la medicina de familie. Am avut punctajul necesar la concursul de rezidentiat si m-ar interesa ce trebuie sa contine dosarul care trebuie trimis la Ministerul Sanatatii si pe ce motiv pot sa mentionez care sa justifce schimbarea si sa fie aprobata de catre MS. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Anulare ordin schimbare specialitate madi14 madi14 buna ziua mi-am schimbat specialitatea la rezidentiat din medicina de familie in ATI prin ordin emis de MS(avand ca motiv faptul ca am mai sustinut odata ex ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! sunt medic rezident, am depus în luna noiembrie ... Anavadana Anavadana Bună ziua ! Sunt medic rezident, am depus în luna noiembrie 2023 un dosar de schimbare de specialitate. Am așteptat răspuns de la Ministerul Sanatatii, ... (vezi toată discuția)
Schimbare specializare rezidentiat cristinaflp cristinaflp Sunt rezident in an final (3) pe spec. Laborator Farmaceutic. Ma intereseaza sa parcurg inca o specialitate adiacenta (Farmacie Clinica). Este posibil sa fac ... (vezi toată discuția)