avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale colaborare intre srl si cmi?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

colaborare intre srl si cmi?

Doresc sa inviintez un SRL in care cei 2 asociati sunt medici denstisti. administratorul este medic denitist si asociat in acelasi timp. sediul social va fi in apartamentul proprietate personala al unui asociat, INTREBARi:
1) Se poate infiinta acest SRL in conditiile in care nu avem un punct de lucru... (cabinet stomatologic) deoarece noi vrem sa prestam servicii stomatologice in cadrul altor cabinete/clinici dentare cu care vom colabora CMI sau SRL detinute de alti medici?
2) aceasta societate poate colabora cu un CMI?
3) ce coduri caen trebuie pentru a colabora ? e suficient doar cel 8623 pentru medicina stomatologica?
nu stiu cat de clar am fost... astept cu nerabdare niste raspunsuri va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:33, 2 Februarie 2016
Pentru înființarea unei firme trebuie să aveți obligatoriu un sediu social (la care să aveți sau nu activitate) nu și un punct de lucru. Puteți să vă autorizați prestarea de activități la terți/beneficiari.
Codul CAEN 8623 este corespunzător activităților de practică stomatologică de natură generală sau specializată, activități ortodontice și activități de chirurgie stomatologică.
Puteți colabora cu cabinete medicale.
Aveți însă în vedere prevederile legii ce reglementează activitatea de stomatolog.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din prestari servici alinacostea alinacostea Veniturile din prestari servici sunt asimilate veniturilor din consultanta?Multumesc! (vezi toată discuția)
Lamuriri infiintare srl dragos_nistor dragos_nistor Buna seara, doresc sa infiintez un srl avand ca domeniu de activitate activitati de asistenta stomatologica (caen 8623). Exista posibilitatea de a face acest ... (vezi toată discuția)
Activitati de comert la cmi stomatologic elicoidal elicoidal un cabinet stomatologic, CAEN 8623, ce trebuie sa faca ca sa vanda la receptie produse stomatologice ?la registru comertului, la administratie? care sunt ... (vezi toată discuția)