avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Recuperare puncte bonus malus
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Recuperare puncte bonus malus

Buna ziua,
Sunt persoana fizica si vreau sa cumpar un autoturism de la o firma. Am fost la un broker de asigurari si mi-a spus ca la asigurarea RCA nu mai beneficiez nici de reducerea de pensionar si nici de acel bonus malus ( o iau de la zero )
Cum se pot recupera acel bonus malus?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 11:48, 3 Februarie 2016
Buna ziua,

In functie de ce documente aveti.
Va rog mesaj privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuitatea b/m la asigurarea unui vehicul nou dobindit George Stancu George Stancu Buna ziua. Am o nelamurire privind asigurarea unui autoturism nou dobindit...dar mai bine incep cu amanuntele necesare. La data prezenta ... (vezi toată discuția)
art.66 din norma asf nr.23/2014 Laurentiu_29 Laurentiu_29 Buna ziua, Pana anul trecut am fost posesorul unui autoturism care l-am folosit din 2005 pana in octombrie 2015, pentru care am platit polita RCA constant si ... (vezi toată discuția)
Rca: poți recupera banii de la un asigurător care spune că nu vede baza de date, pentru a umfla suma, și nu îți ia în considerare bonus malus? americanux americanux Buna ziua...poti recupera banii de la un asigurator care pe principiul ca nu va vede baza de date pentru a umfla suma nu iti ia in considerare bonus malus? ... (vezi toată discuția)