avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare silitaa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare silitaa

Deţin o firmă prin care am facut un credit cu ipoteca casa personala, pentru achitarea unei lini de credit la altă bancă şi achitarea unui leazing pentru o autoutilitară. Ne mai putând achita acest credit, banca prin executor judecatoresc a facut executare silita atit pe bunurile firmei cit si pe bunuri mele personale. Eu vreau sa vand un teren personal dar cei de la primarie nu vor sa-mi dea certifica ficale pe numele meu fara datorii ( fara restrictii ). Ce pot cace in acest caz. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: GhenceaGheorghe , utilizator 19:15, 3 Februarie 2016
Aveti datorii si la stat?
Da 25.000 ron din care : 15.000 ron la ITM si 10.000 RON la ANAF> Datorie pe firma, pe persoana fizica nu.
Creditul initial a fost de 210.000 ron ( fara dobanzi ), la data actuala este de 180.000 ron.( fara dobanzi ). Casa la ata acordari creditului a fost evaluata la suna de 700.000 ron iar acun la suma de 200.000 ron. Tentative de vindere a casei a fost de 5- 6 ori , fafa nici o finalizare( vanzare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent incidenta bancara, poprire pe cont, datorii catre stat, banca si furnizori mift mift Societate comerciala intrata in incidenta bancara de cecuri, poprire pe cont si o datorie catre banca de 430.000 ron, imposibilitate de plata catre furnizori ... (vezi toată discuția)
Urgent incidenta bancara, poprire pe cont, datorii catre stat, banca si furnizori mift mift Societate comerciala intrata in incidenta bancara de cecuri, poprire pe cont si o datorie catre banca de 430.000 ron, imposibilitate de plata catre furnizori ... (vezi toată discuția)
Executare silita Cristi_Xulescu Cristi_Xulescu In martie 2007 am luat un credit cu buletinul in valoare de 10.000 euro. Cand am solicitat creditul, a ramas ca mama mea sa plateasca lunar rata la banca ... (vezi toată discuția)