avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Lucrare stomatologica se doreste avans restituit
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Lucrare stomatologica se doreste avans restituit

Buna ziua,

se da urmatorul caz: un pacient la o clinica dentara isi alege toate cele necesare pentru infaptuirea unei proteze si plateste avansul, in momentul in care lucrarea este gata acesta doreste restituirea avansului si renuntarea la lucrare?

Intrebarea mea este: cine plateste materialele pentru lucrare? Pacientul sau clinica?

Mentionez ca nu a fost intocmit un contract.
Cel mai recent răspuns: AniOevet , utilizator 11:35, 4 Februarie 2016
Avand in vedere ca este vorba despre o lucrare personalizata si care nu mai poate fi utilizata la alti pacienti atunci este normal ca cel care a renuntat la lucrare sa plateasca si materialele si manopera pentru lucrare.
Multumesc mult pentru raspuns, cred ca faceti referire la ordonanta de urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor. Mai este si o alta lege? As vrea totusi sa ii arat negru pe alb poate intelege
Pacientul doreste sa renunte la lucrare fara ca sa aiba o justificare?
Pana la urma au fost restituiti banii, nu ii placea estetic lucrarea cu toate ca era cea dorinta de dumnealui insa pentru a nu mai pierde timp sau auzi injurii am ales restituirea avansului integral.

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sanse am sa-mi recuperez banii de la o clinica stomatologica? kindness kindness Costuri enorme, lucrari dentare de proasta calitate, am achitat ffff multi bani fara o evaluare prealabila sau un deviz facut inainte de a achita 1100 E, suma ... (vezi toată discuția)
Model contract crinarav crinarav buna ziua, m-ar interesa un model de contract de colaborare sau prestarii servicii stomatologice. va multumesc. (vezi toată discuția)
Reziliere abuziva contract lucrari de constructie din partea prestatorului akyla akyla In luna Mai 2022 am realizat un \"Contract executie lucrari de constructie\" in care se mentionau cerinte: unele generale gen \"glet + amorsa + varuit\" sau \" ... (vezi toată discuția)