avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod caen 5229
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod caen 5229

Buna ziua,
o societate doreste sa efectueze transport marfa pt un tert. Societatea detine licenta transport marfa pt terti.
Tertul ne trimite marfa cu aviz de insotire iar noi o distribuim la clientul tertului (transportatorul nu emite documente de insotire a marfii in numele tertului sau pentru clientul tertului).

La final de luna societatea care transporta marfa emite factura catre tert pt plata transportului

In acest caz societatea care transporta intra sub incidenta cod caen 5229 ?

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 4 Februarie 2016
Gepetto25, utilizator

Alte discuții în legătură

Lnfiintare firma cami19762003 cami19762003 Buna ziua as dori sa imi imifiintez o firma de prestari servicii de transport, deci de intermediere transport.nu stiu ce e mai bine sa infiintez, firma de ... (vezi toată discuția)
Acte necesare insotirea marfii dc78 dc78 buna ziua societatea mea comercializeaza mat constructii(suruburi,alte produse cu volum mic) datorita crizei sunt nevoit sa incarc masina si sa plec in tara ... (vezi toată discuția)
Aviz de insotire a marfii ciolcanluiza ciolcanluiza buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este legal ca un furnizor de-al meu care livreza printr-un distribuitor sa trimita marfa insotita de aviz de insotire ... (vezi toată discuția)