avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... talon retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

talon retinut

Buna ziua.
Mi-a fost retinut talonul pe data de 21 ian pt defectiuni la sistemul de iluminare in partea din spate a autoturismului art 10 din 195/02 art 101/1/11 din 195/02 mi sa luat 6 puncte si o amenda de 630 eliberandu-mi dovada pt 15 zilePolitistul fiind cu radarul si venind cu masina dupa mine.Am refuzat sa semnez procesul verbal .intrebarea mea este urmatoarea pot contesta procesul verbal avand vro sansa de a castiga.precizez ca am avut un bec ars pe spate nu ca si cum nu as fi avut deloc becuri.la martori pe pv nu exista decat un semn ca si cum ar fi vazut ca la scoala dar nu semnatura.iar martorul eu nu l-am vazut pt ca nu a existat.azi am primit procesul vb si am platit 315 lei amenda.de cand trebuie sa treaca 15 zile de cand mi a fost inmanata dovada de circulatie sau de cand am primit procesul verbal?

Alte discuții în legătură

Este legal sa se retina talonul masinii pentru un bec ars? cristi_123 cristi_123 Am depasit masina politiei logan nou mcv ,care se deplasa in afara localitatii,pe un drum judetean si circula ostentativ cu aproximativ 40 km/ora.Dupa ... (vezi toată discuția)
Odiseea: sa contest proces verbal sau ... solutii ?! saxx saxx In drum spre casa am fost oprit de un echipaj de politie care erau \"la produs\" cu radarul. Cum nu aveam viteza, centura era pusa, chiar eram curios de ce ma ... (vezi toată discuția)
Ce înseamnă "deficienţe majore la sistenul de iluminare" Bastiahos Bastiahos Din 25.05.2018, art. 101, alin. 1 pct. 11 spune că se sancționează, cu clasa a treia de sancțiuni, deficiențele majore ale sistemului de iluminare. Nu am ... (vezi toată discuția)