avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Despre divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Despre divort

Dupa o cearta cu sotia ,cel mai bun prieten al meu a bagat divort , asta prin noiembrie 2014 La nervi . Nu s au prezentat nici unul dintre ei la tribunal niciodata .Anul trecut , in luna iunie au primit o Comunicare Incheiere-Suspedare Civila . Acum au primit iar o citatie (Februarie ) , si nu s au prezentat iar E clar ca nu vrea sa mai divorteze ,dar e rusine sa se prezinte in instanta Ce urmeaza ?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 12:07, 5 Februarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
E vorba despre discutarea perimării, așa cum vi s-a spus. Nu este necesar să mergeți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. anul trecut am fost plecată din țară, soțul a ... Petrisor34 Petrisor34 Bună ziua. Anul trecut am fost plecată din țară, soțul a mers și a băgat divorț după o cearta. Eu nu am știut de acel divorț. Când m-am întors ... (vezi toată discuția)
Citatie in vederea discutarii exceptiei perimarii in proces fond-divort vioricasilica vioricasilica Buna ziua, Am deschis un dosar de divort in care sunt parat din 2011 iar in feb 2012 am trimis o cerere reconventionala pentru mutarea dosarului si am cerut ... (vezi toată discuția)
In vederea discutarii exceptiei de perimare ZMihai ZMihai Buna ziua, Am primti o citatie pentru prezentare in instanta in vederea discutarii exceptiei de perimare, eu as dori sa stiu daca ar trebui sa ma prezint ... (vezi toată discuția)