Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

nikolacry 
	    	Utilizator

nikolacry 
	    	Utilizator	    

nikolacry, utilizator
 nikolacry, utilizator 	
			 moisealexandra	                   

buna ziua.. am si eu o intrebare... am o fetita de 4 ani care sta cu mine este declarata   pe numele tatalui ei si ea este in custodia mea.....daca tatal ei nu ... (vezi toată discuția)
	                    moisealexandra	                   

buna ziua.. am si eu o intrebare... am o fetita de 4 ani care sta cu mine este declarata   pe numele tatalui ei si ea este in custodia mea.....daca tatal ei nu ... (vezi toată discuția)

burlan023	                   

buna seara. daca detin o hotarare judecatoreasca definitiva prin care domiciliul fetitei este la adresa mea mai este necesar si alte acte din partea tatalui ... (vezi toată discuția)
	                    burlan023	                   

buna seara. daca detin o hotarare judecatoreasca definitiva prin care domiciliul fetitei este la adresa mea mai este necesar si alte acte din partea tatalui ... (vezi toată discuția)

ContSters76364	                   

Buna ziua!Ma numesc Mirela si am si eu o intrebare.
Daca tatal copilului meu nu arte serviciu si nu-mi plateste pensie alimentara ,ce se poate face in ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters76364	                   

Buna ziua!Ma numesc Mirela si am si eu o intrebare.
Daca tatal copilului meu nu arte serviciu si nu-mi plateste pensie alimentara ,ce se poate face in ... (vezi toată discuția)