avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... ANAF rest de plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

ANAF rest de plata

Buna ziua,
Avand un Srl pe care doresc sa il inchid nu am mai prelungit contractul de comodat pentru sediul social. Cei de la Registrul Comertului ma cheama in judecata pe data de 11.02 pentru dizolvarea firmei. Vorbind cu un avocat am fost consiliata sa achit restantele catre Anaf pentru a nu se numi un lichidator, caz in care lucrurile ar fi fost mai complicate.
Stiam ca am de plata 700 lei, iar cerand fisa sintetica mi sa- trimis pe email un rest de plata de 2467 lei, in care o multime de chestii pe care nu le intele ( dat fiind faptul ca firma nu mai are niciun fel de activitate din 01.01.2014) penalizari la intarziere dobanzi etc.
Am facut pe dracu-n pastru si am achitat aceasta suma ieri cand am fost informata ca mai am de achitat inca 600 lei din care 464 lei accesorii neinstituite, sume care nu apareau acum 3 saptamani in fisa sintetica. Daca achit aceasta suma in luna martie se mai adauga bani de platit.
nemaiavand sediu social , banuiesc, ca in tribunal acum, se va dizolva firma, dar nu stiu in ce conditii, caci INCA figurez cu restante la ANAF. In plus nu mi s-a explicat ce sunt acele accesorii neinstituite, mi s-a spus doar ca TREBUIE sa platesc si au inchis ghiseul.
Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie. Sa achit acum inca 600 lei imi este imposibil.
Va multumesc mult! Toate cele bune

Alte discuții în legătură

Anaf carente si rest de plata timmi timmi Buna ziua, Avand un Srl pe care doresc sa il inchid nu am mai prelungit contractul de comodat pentru sediul social. Cei de la Registrul Comertului ma cheama ... (vezi toată discuția)
Fisa sintetica totala - dobanzi si penalitati calculate si neinstituite MoniqueRO MoniqueRO Buna ziua, Incerc sa inteleg ce inseamna \"dobanzi si penalitati calculate si [u]neinstituite[/u]\" in fisa sintetica a unui contribuabil (ONG)? Desi am facut ... (vezi toată discuția)
Restante buget teo.madalina teo.madalina Ce varianta am sa achit retantele privind retinerile la sursa din salarii direct la Trezorerie?, in baza carui document.Mentionez ca am restante privind toate ... (vezi toată discuția)