as dori sa ma ajutati cu un rapsuns la intrebarea urmatoare:cat are dreptul, tatal unui copil de 5 luni, de a-l vizita in conditiile in care i s-a cerut pensie de intretinere (a parasit domiciliu conjugal cand copilul avea 3 luni) si nu a mai venit deloc in vizita numai la telefon s-a interesat de acesta:(,
va multumesc
Ajut-copii, din pacate nu este adevarat ce afirmati dvoastra.
Autoritatea parentala comuna e descrisa in lege. Mai bine sau mai prost, dar nu veti gasi in descriere faptul ca necustodianul poate intra oricand peste custodian. Ar fi chiar aberant.
Am o problema de moralitate, ca de la barbat la barbat, cu tatii care-si abandoneaza familia cand copilul e sugar. E greu sa0mi dea cineva un motiv plauzibil ptr asta, dar nu il exclud.
Ca jude, m-as interesa de motivul asta. Si as merge pana la a nu-i da nimic!
Stimate user, depinde pentru cine intrebati, ce inseamnacat are drept?, inseamna cat sa ii permita celalalt parinte saui cat poate obtine in instanta sau cat timp, efectiv, spune legea?
Are drept nelimitat decat de drepturile copilului. Parerea mea.
Totusi, daca reveniti cu detalii si raspunsuri la intrebari, poate va indrum mai concret.
Dreptul nelimitat exista doar pe hartie conform legii si doar daca este respectat.
Exista judecatori care afirma ca nu dau program de vizita pentru ca restrang dreptul la vizita daca dreptul la vizita nu este restrictionat in mod efectiv.
Si asa este deoarece daca se da un program de vizita judecatoreste se restrange in realitate dreptul...la vizita...
Divort cu minor
Sofia2016
Buna seara,fiti amabili sa mi raspundeti va rog.Sunt in divort cu sotul meu,avem o fetita de noua luni pe care inca o hranesc cu san dar nu numai.Va rog nu am ... (vezi toată discuția)
Custodie unica
giulya93
buna seaara sunt in proces cu fostul concubin pentru custodia copilului de 3 ani.se poate sa obtin custodie unica sau comuna ?adica daca tatal este un betiv si ... (vezi toată discuția)